miércoles, 13 de mayo de 2020

JUGUEM AMB LES SIL·LABES / JUGAMOS CON LAS SÍLABAS



Bon dia! / Buenos días

Hui dijous comencem amb una activitat de joc amb les paraules. Descobrireu com si li llevem una síl·laba a una paraula ens pot aparéixer una altra paraula nova. Seguiu les instruccions del material que trobareu en punxar baix del dibuix i haureu de triar la resposta correcta entre tres. Si polseu la tecla ENTER us la mostrarà, però no val a fer trampes. Penseu-la primer.

Hoy jueves empezamos con una actividad de juego con las palabras. Descubriréis que si le quitamos una sílaba a una palabra nos puede aparecer otra palabra nueva. Seguid las instrucciones del material que encontraréis al pinchar bajo del dibujo y tendréis que elegir la respuesta correcta entre tres. Si pulsáis la tecla ENTER os la mostrará, pero no vale a hacer trampas. Pensadla primero

 LI LLEVEM UNA SÍL·LABA / QUITAMOS UNA SÍLABA


I ara que esteu més entrenats, mireu el video on haureu de fer la mateixa activitat. Endevinareu quina paraula queda després de llevar-li una síl·laba. Pareu el vídeo abans que us done la resposta per tindre temps a pensar-ne.

Y ahora que estáis más entrenados, mirads el video donde tendréis que hacer la misma actividad. Adivinad qué palabra queda después de quitarle una sílaba. Parad el video antes de que os dé la respuesta para tener tiempo a pensar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...