miércoles, 6 de mayo de 2020

UNA MIQUETA DE VOCABULARI / UN PELÍN DE VOCABULARIO


HOLA!

Ací tenim dues activitats que parlen de sinònims (paraules amb el mateix significat) i de les diferents professions. Anem per parts:

Aquí tenemos dos actividades que hablan de sinónimos (palabras con el mismo significado) y de las diferentes profesiones. Vamos por partes:

1. Sinònims/ Sinònims

 Necessitareu l'ajuda d'un adult perquè vos puga llegir les frases si vosaltres en teniu dificultat. Cada frase té una paraula destacada en un color la qual pot ser substituïda per una de les que hi ha baix de cada frase i que té el mateix significat. Penseu i trieu-ne la paraula correcta.

Necesitaréis la ayuda de un adulto que os pueda leer las frases si vosotros tenéis dificultad. Cada frase tiene una palabra destacada en un color, la cual puede ser sustituida por una de las que hay bajo de cada frase y que tiene el mismo significado. Pensad y elegid la palabra correcta.





 
SINÒNIMS/ SINÓNIMOS

 
2- Treballem els oficis / Trabajamos los oficios 

Es tracta de relacionar cada professió amb el lloc on treballa, els instruments que fan servir i les accions que es fan a cadascuna de les professions. Naturalment, ho has de parlar amb veu alta, i preguntar els dubtes que tingues. Punxa damunt del títol i aniràs directament a l'activitat. 

Se trata de relacionar cada profesión con el lugar donde trabaja, los instrumentos que usan y las acciones que se hacen en cada una de las profesiones. Naturalmente, tienes que decirlo en voz alta, y preguntar las dudas que tengas. Pincha encima del título e irás directamente a la actividad.



 
                                                              OFICIS / OFICIOS 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...