jueves, 28 de mayo de 2020

DIJOUS/ JUEVES



 Bon dia!
A continuació vos deixe les activitats d'audició i llenguatge per nivells. Recordeu mirar el vostre correu, vos he enviat una nota de veu amb el què haveu de fer😊

¡Buenos días!
A continuación os dejo las actividades de audición y lenguaje por niveles. Mirad vuestro correo, os he mandado una nota de voz con los ejercicios que tenéis que hacer😊.


NIVELL 1

1. En aquestes activitats haureu de relacionar la imatge amb l'acció. Recordeu enviar-me les respostes!
En estas actividades podéis relacionar la imagen con la acción. Recordad enviarme las respuestas.




2. En la següent activitat haveu d'escollir el color dels objectes. Podeu assenyalar-lo a la pantalla, dir el color en veu alta o fer-li el gest a la persona amb la que esteu treballant.
En la siguiente actividad tendréis que escoger el color de los objetos. Podéis señalarlos en la pantalla, decir el color en voz alta o hacerle el gesto a la persona con la que estéis trabajando.






 NIVELL 2

1.  A la primera activitat treballarem el fonema /rr/, Haveu d'escollir les paraules que començen per RA-RE-RI-RO-RU segons vos indica el model. Servirà tant per a castellà com per a valencià! Recordeu enviar-me les respostes.
En la primera actividad trabajaremos el fonema /rr/. Tenéis que elegir las palabras que empiezan por RA-RE-RI-RO-RU según os indica el modelo. Servirà tanto para castellano como para valenciano.


2. A continuació teniu una sèrie d'inferències lògiques per treballar el vocabulari dels transports. Amb les inferències treballarem la comprensió .
A continuación tenéis una serie de inferencias lógicas para trabajar el vocabulario de los transportes. Con las inferencias trabajamos la comprensión.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...