jueves, 7 de mayo de 2020

UN DIJOUS MÉS/ UN JUEVES MÁS

Bon dia a tots i totes!
Un dijous més ací estem amb material per treballar la sessió d'audició i llenguatge, i vos propose de nou 2 nivells:

¡Buenos días a todos y a todas!
Un jueves más aquí estamos con material para trabajar la sesión de audición y lenguaje y os propongo 2 niveles:

NIVELL 1/ NIVEL 1:

-Activitat 1: 



Al següent vídeo apareixeran una sèrie d’imatges i haureu de dir si la descripció que es fa d’aquestes és vertadera o falsa (Sí/No) Recordeu que podeu pausar el vídeo i  pensar la resposta!
En el siguiente vídeo aparecerán una serie de imágenes y tenéis que decir si la descripción que se hace es verdadera o falsa (Sí/No). Recordad que podéis pausar el vídeo y pensar la respuesta.



-Activitat 2: 

En aquesta activitat haureu de reconèixer l'emoció que expressen els protagonistes. Assenyaleu amb el dit i comproveu a la pantlla següent si ho heu fet bé amb la lectura de les frases. Cliqueu a l'enllaç.
En esta actividad tendréis que reconocer las emociones que expresan los protagonistas. Señalad con el dedo y comprobad en la pantalla siguiente si lo hacéis bien con la lectura de las frases. Haced clic en el enlace.



NIVELL 2/NIVEL 2

-Activitat 1:

En primer lloc vos propose un joc de discriminació visual i atenció. Haureu d'identificar l'emoji que no és com la resta abans que s'esgote el temps. Ànim!
En primer lugar os propongo un juego de discriminación visual y atnción. Tendréis que identificar el emoji que no es como los demás antes de que se termine el tiempo. ¡Ánimo!


 
Activitat 2:

En aquesta activitat se vos planteja una situació i haureu d'imaginar què ha passat. Llegiu bé l'enunciat i penseu😉. Teniu l'activitat en castellà i en valencià.
En esta actividad os planteo una situación y tendréis que imaginar qué ha pasado. Leed bien el enunciado y pensad😉 . Tenéis la actividad en castellano y en valenciano.




 Activitat 3:

Per finalitzar teniu una activitat molt senzilla on haureu d'identificar quin element sobra en cada quadre i per què. 
Para finalizar tenéis una actividad muy sencilla dónde tenéis qu identificar cuál es el elemnto que sobra y por qué.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...