jueves, 4 de junio de 2020

DIJOUS PER A TOTS/ JUEVES PARA TODOS

Bon dia a totes i tots!
He rebut la majoria dels vostres treballs,però si algún despistat no ha fet els exercicis del dijous passat, recordeu que encara podeu fer-los!
Per a hui, teniu a continuació les activitats per nivells. Recordeu enviar-me-les fetes!
¡Buenos días a todos y a todas!
He recibido la mayoría de vuestros trabajos, pero si hay algun despistado que no los ha hecho recordad que podéis hacerlos todavía

NIVELL 1

1.En aquesta activitat treballarem diferents camps semàntics i haureu de seleccionar sols els elements que vos indica a l'inici de la pàgina.
En esta actividad trabajaremos diferentes campos semánticos i tendréis quee seleccionar los elementos que se os indica al inicio de la página.



2. En la següent activitat  haureu d'ordenar frases de dos i tres elements. Recordeu que primer seleccionarem QUI, després QUÈ FA, i per últim QUÈ o AMB QUÈ.
En la siguiente actividad tendréis que ordenar las frases de dos y tres elementos, Recordad que primero seleccionaremos QUIEN, después QUÉ HACE, y por último QUÉ o CON QUÉ.


NIVELL 2 

1. En aquesta primera activitat treballarem l'articulació de /br/ i /bl/. Primer veieu el vídeo i pratctiqueu l'articulació dels fonemes repetint els sons i les paraules, després feu l'activitat. Teniu una ativitat en valencià i una altra en castellà.
En esta primera actividad trabajaremos la articulación de /br/ y /bl/. Primero mirad el vídeo y practicad la articulación de los fonemas repitiendo los sonidos y las palabras, Después haced la actividad. Tenéis una actividad en valencaiano y otra en castellano.





2. En la següent activitat practicarem les descripcions. Mireu bé l'objecte que apareix i contesteu. de quin color és, per a què serveix i on el podem trobar.
En la siguiente actividad practicaremos las descripciones. Mirad bien el objeto que aparece y contestad de qué color es, para qué sirve y dónde lo podemos encontrar.
 

3. Per finalitzar ací vos deixe unes endevinalles, a vore si les encerteu!
Para terminar os dejo unas adivinanzas, a ver si las encertáis.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...