miércoles, 17 de junio de 2020

I AMB AQUESTES ACTIVITATS US DESITGEM UN BON ESTIU / Y CON ESTAS ACTIVIDADES OS DESEAMOS UN BUEN VERANO


Bon dia! Buenos días!
Sembla que el curs ha arribat a la fi. Demà hi ha una sorpresa al bloc, però no puc avançar-vos res. Entreu hui i demà, eh?
Parece que el curso ha llegado al fin. Mañana hay una sorpresa al blog, pero no puedo avanzaros nada. Entrad hoy y mañana, eh?

En primer lloc farem una activitat de motricitat orofacial. Trobareu una làmina amb unes fotografies de xiquets i xiquetes fent expressions facials. Heu d'imitar-los un per un i repetir tota la tira tres vegades. És molt senzill i si damunt ho feu davant d'un espill podreu comprovar si ho heu fet bé o no.Punxa damunt l'enllaç: MOTRICITAT OROFACIAL
 En primer lugar vamos a hacer una actividad de motricidad orofacial. Encontraréis una lámina con unas fotografías de niños y niñas haciendo expresiones faciales. Tenéis que imitarlos uno por uno y repetir toda la tira tres veces. Es muy sencillo y si encima lo hacéis delante de un espejo podréis comprobar si lo habéis hecho bien o no. Pinchad encima el enlace: MOTRICIDAD OROFACIAL

MOTRICITAT OROFACIAL / MOTRICIDAD OROFACIAL


 I ara toca treballar la consciència fonològica. Aquesta activitat és interactiva. Punxeu l'enllaç de baix i podreu fer-la a la pantalla de l'ordinador i veure si n'encerteu o no.
Y ahora toca trabajar la conciencia fonológica. Esta actividad es interactiva. Pincháis el enlace de bajo y podréis hacerla a la pantalla del ordenador y ver si acertáis o no.

CONCIENCIA FONOLÓGICA


 I per acabar, una activitat de comprensió lectora. Es tracta de llegir (sols o amb ajuda) les frases que defineixen l'animal que haureu d'endevinar. Pareu molta atenció en llegir o en escoltar.  Punxeu l'enllaç i anireu a l'activitat.
 Y para acabar, una actividad de comprensión lectora. Se trata de leer (solo o con ayuda) las frases que definen el animal que tendréis que adivinar. Poned mucha atención al leer o al escuchar. Pinchad el enlace e iréis a la actividad.


QUÉ ANIMAL SOY



















No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...