lunes, 1 de junio de 2020

PRIMER DILLUNS DE JUNY / PRIMER LUNES DE JUNIO

Bon dia i bona setmana, amigues i amics!
Ací estem, estrenant setmana i mes també.
¡ Buenos días y buena semana, amigas y amigos !
Aquí estamos, estrenando semana y también mes.


Què us sembla si per començar fem unes pràctiques orofacials amb la nostra amiga, la vaca? Ja la coneixeu i abans que el curs s'acabe, la nostra amiga vol acomiadar-se de tots vosaltres.
¿Qué os parece si para empezar realizamosa unas prácticas orofaciales con nuestra amiga, la vaca? Ya la conocéis y antes de que el curso se acabe, nuestra amiga quiere despedirse de todos vosotros.

 








  




  



Seguirem amb vocabulari. Anem a endevinar, amb ajuda dels dibuixos, quines coses fem servir per fer diferents tasques. Potser necessitareu l'ajuda d'algú que puga llegir-vos l'enunciat i veureu com és de senzill esbrinar la resposta.
Seguiremos con vocabulario. Vamos a adivinar, con ayuda de los dibujos, qué cosas usamos para hacer diferentes tareas. Quizás necesitaréis la ayuda de alguien que pueda leeros el enunciado y veréis qué sencillo es averiguar la respuesta






I per acabar, treballarem la consciència fonològica. Heu d'acolorir (si imprimiu l'activitat) o assenyalar  el dibuix que comença amb la lletra que s'indica al costat i després pronunciar-la lentament i correcta. Punxeu a l'enllaç i veureu l'activitat.
Y para acabar, trabajaremos la conciencia fonológica. Tenéis que colorear (si imprimís la actividad) o señalar el dibujo que empieza con la letra que se indica al lado y después pronunciarla lento y correctamente. Pinchad en el enlace y veréis la actividad.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...