lunes, 20 de abril de 2020

ACÍ ESTEM DE NOU / AQUÍ ESTAMOS OTRA VEZ


Hola, ací estem de nou per reiniciar el treball amb tots vosaltres. Esperem que el descans vos haja vingut bé i tingueu les piles totalment carregades. Si és així, anem per feina..

Hola, aquí estamos de nuevo para reiniciar el trabajo con todos vosotros. Esperamos que el descanso os haya venido bien y tengáis las pilas totalmente cargadas. Si es así, vamos a trabajar.

Comencem amb un vídeo per tonificar una miqueta el coll i la galta, i d'aquesta manera ens posem a to per pronunciar millor i tonificar dues parts molt importants del nostre cos.

Empezamos con un video para tonificar un poquito el cuello y la mejilla, y de este modo nos ponemos tono para pronunciar mejor y tonificar dos partes muy importantes de nuestro cuerpo.

Punxeu l'enllaç d'ací baix i entreu a veure el vídeo.

Pinchad el enlace de aquí abajo y entráis a ver el video.


ENS POSEM A TO / NOS PONEMOS A TONO


I per treballar la consciència fonològica, ací us deixem un parell d'activitats per repassar el fonema /s/. Podeu descarregar-les i fer-les com a fitxa. Si no, podeu treballar-les a la pantalla de la següent manera:

 Y para trabajar la conciencia fonológica, aquí os dejamos un par de actividades para repasar el fonema /s/. Podéis descargarlas y hacerlas como ficha. Si no, podéis trabajarlas en la pantalla de la siguiente manera:

1- Primerament pronuncieu el nom dels dibuixos que hi ha a cada filera,

1- Primeramente pronunciad el nombre de los dibujos que hay en cada hilera,
2-  Seguidament, assenyaleu els que es pronuncien amb les síl·labes sa, se, si, so, su, les quals teniu escrites a l'esquerra.

 2- Seguidamente, señalad los que se pronuncian con las sílabas sa, se, si, so, su, que tenéis escritas a la izquierda.

Recordeu que les dents estiguen juntes per pronunciar millor el fonema /s/. Punxeu l'enllaç de baix que us conduirà a l'activitat.

Recordad que los dientes han de estar juntos para pronunciar mejor el fonema /s/. Pinchad el enlace de abajo que os conducirá a la actividad.

FONEMA /S/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...