miércoles, 29 de abril de 2020

JUGUEM AMB LES PARAULES I LES ENTENEM /JUGAMOS CON LAS PALABRAS Y LAS ENTENDEMOS


Per a hui tenim dues activitats que esperem que us agradem, tot i que faran que us calfeu el cap. Talment, com si féreu matemàtiques amb el llenguatge.

En la primera, haureu de llevar una síl·laba a una paraula que us donen i veure quina altra paraula us ha quedat. Teniu l'ajuda dels dibuixos i la solució en el panell següent. Així que molt de compte i no canvieu de pantalla fins que no sapigueu la resposta.
A la segona activitat, heu de llegir la situació i saber en quin lloc haureu d'anar per resoldre el problema que se us planteja. Necessitareu l'ajuda d'un adult si no us aclariu amb la lectura.

Punxeu al mig dels dos enllaços i anireu a la pàgina de les activitats.


                         








ON ESTEM / DÓNDE ESTAMOS       
                                                                                                      LLEVAR SÍL·LABES / QUITAR SÍLABAS




Para hoy tenemos dos actividades que esperamos que os gustemos, a pesar de que harán que os calentéis el jefe. Talmente, como si hicisteis matemáticas con el lenguaje.


En la primera, tendréis que quitar una sílaba a una palabra que os dan y ver qué otra palabra os ha quedado. Tenéis la ayuda de los dibujos y la solución en el panel siguiente. Así que mucho de cuenta y no cambiáis de pantalla hasta que no sepáis la respuesta.

A la segunda actividad, tenéis que leer la situación y saber en qué lugar tendréis que ir para resolver el problema que se os plantea. Necesitaréis la ayuda de un adulto si no os aclaráis con la lectura.


Pincháis en medio de los dos enlaces e iréis a la página de las actividades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...