jueves, 23 de abril de 2020

Treballem per nivells / trabajamos por niveles


Bon dia a totes i tots!
Si no haveu realitzat les activitats de respiració i buf del dimarts us recomane que cliqueu al següent enllaç i que les feu quan tingueu una estona .

Buenos días a todas y todos!
Si no habéis realizado las actividades de respiración y bufo del martes os recomiendo que clicáis al siguiente enlace y que las hacéis cuando tengáis un rato.





Avui dijous treballarem  diferents àrees del llenguatge amb la següent proposta: 
Hoy jueves trabajaremos diferentes áreas del lenguaje con la siguiente propuesta:

NIVELL 1/NIVEL 1:

Activitat 1: Podeu posar-vos davant d’un espill, o l’adult enfront del xiquet/a i anar imitant les diferents expressions facials que van fent els Minions. 

Actividad 1: Podéis posaros ante un espejo, o el adulto frente al niño/a y ir imitando las diferentes expresiones faciales que van haciendo los Minions


-           
Activitat 2: Observeu les imatges de “Soy visual” que apareixen i escolliu un dels dos pictos per acabar la frase. Fixeu-vos bé!

Actividad 2: Observad las imágenes de “Soy visual” que aparecen y elegid uno de los dos pictos para terminar la frase. ¡ Fijaos bien!
-          
           


NIVELL 2/ NIVEL 2:

Activitat 1: Primer treballarem la consciència fonològica amb una activitat on haureu de buscar la paraula que NO comença igual que el model, fixeu-vos bé! Sols hi ha una diferent.  

Actividad 1: Primero trabajaremos la conciencia fonológica con una actividad donde tendréis que buscar la palabra que NO empieza igual que el modelo, fijaos bueno! Solo hay una diferente


Activitat 2. En aquesta activitat posarem en marxa el raonament i la comprensió lectora amb les següents analogies.

Actividad 2. En esta actividad pondremos en marcha el razonamiento y la comprensión lectora con las siguientes analogías.







Per últim vos propose una activitat en  valencià per treballar la comprensió i el raonament. Ànim! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...