jueves, 2 de abril de 2020

DOCUMENT: DIA MUNDIAL DE L'AUTISME / DOCUMENTO: DÍA MUNDIAL DEL AUTISMO


           Com que hui, dia 2 d'abril celebrem el Dia Mundial de l'Autisme, hem volgut fer arribar aquest document a les famílies amb xiquets o xiquetes amb TEA, amb l'objectiu pretés de donar unes orientacions vàlides per a l'àmbit familiar. Les famílies que teniu un fill/a amb aquestes característiques ja coneixeu les situacions que s'hi plantegen, per la qual cosa, en podeu fer una lectura crítica. Tot i això, esperem que us puga servir d'ajuda aquest document elaborat pel Ministeri de Treball i Afers Socials, en col·laboració amb la Universitat de Salamanca.

Punxeu sobre l'enllaç que hi ha al bell mig del missatge. Podeu descarregar-li i/o imprimir-lo.

Que passeu un bon dia! Ja ens queda un dia menys de confinament.


UN NIÑO CON AUTISMO EN LA FAMILIA


 Como  hoy, día 2 de abril celebramos el Día Mundial del Autismo, hemos querido hacer llegar este documento a las familias con niños o niñas con TEA, con el objetivo de dar unas orientaciones válidas para el ámbito familiar. Las familias que tenéis un hijo/a con estas características ya conocéis las situaciones que se plantean, por lo cual, podéis hacer una lectura crítica. Aun así, esperamos que os pueda servir de ayuda este documento elaborado por el Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales, en colaboración con la Universidad de Salamanca.


Pinchad sobre el enlace que hay en medio del mensaje. Podéis descargarlo y/o imprimirlo.


Que pasáis un buen día! Ya nos queda un día menos de confinamiento.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...