lunes, 6 de abril de 2020

DUES ACTIVITATS PER COMENÇAR LA SETMANA / DOS ACTIVIDADES PARA EMPEZAR LA SEMANA


Bon dia i bona setmana!

Tot esperant que el vostre ànim estiga alt, hem de començar a fer feina en aquesta setmana curteta.
Us proposem dues activitats:

1- En primer lloc un dibuix que heu d'omplir amb els colors del vostre estat d'ànim durant tot el mes d'abril. Hi ha un color diferent segons heu estat alegres, tristos, enfadats, avorrits, tranquils. Cada petita part de la casa té un número que correspon al dia del mes. Heu d'acolorir la zona del dia que estem. Poseu-vos-hi al dia i empleneu de l'1 al 5. Recordeu quin era el vostre estat d'ànim. Si no, no passa res i comenceu hui dia 6. Encara estem a temps!

2- La segona activitat és un vídeo d'Eugenia Romero, que ja coneixeu, perquè divendres en vàreu visualitzar un vídeo. Aquest de hui treballa la consciència fonològica i la discriminació auditiva de paraules. Si el trobeu difícil, seria recomanable que us ajudara un adult i que anàreu aturant el vídeo fins que pogueu pensar la resposta correcta.

Punxeu els enllaços que hi trobareu al mig del missatge. Què vaja molt bé!


REGISTRE D'EMOCIONS. MES D'ABRIL / REGISTRO DE EMOCIONES. MES DE ABRIL


ADIVINA QUÉ PALABRA QUEDA


Buenos días y buena semana!

Esperando que vuestro ánimo esté alto, hemos de empezar a hacer trabajo en esta semana cortita.

Os proponemos dos actividades:


1- En primer lugar un dibujo que tenéis que llenar con los colores de vuestro estado de ánimo durante todo el mes de abril. Hay un color diferente según si habéis estado alegres, tristes, enfadados, aburridos, tranquilos. Cada pequeña parte de la casa tiene un número que corresponde al día del mes. Tenéis que colorear la zona del día en que estamos. Poneos al día y rellenad del 1 al 5. ¿Recordáis cuál era vuestro estado de ánimo?. Si no, no pasa nada y comenzáis hoy, día 6. Todavía estamos a tiempo!


2- La segunda actividad es un video de Eugenia Romero, que ya conocéis, porque el viernes visualizasteis un video suyo. Este de hoy trabaja la conciencia fonológica y la discriminación auditiva de palabras. Si lo encontráis difícil, sería recomendable que os ayudara un adulto y que fuéseis parando el video hasta que podáis pensar la respuesta correcta.


Pinchad los enlaces que encontraréis en medio del mensaje. ¡Qué vaya muy bien!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...