martes, 17 de marzo de 2020

ACTIVITATS DE MOTRICITAT OROFACIAL




Bon dia!

Ací us presentem unes activitats  per si voleu practicar-les amb els vostres fills/filles. Com que la motricitat orofacial sol ser una mica cansada, el plantejament lúdic pot ajudar que els xiquets i xiquetes accepten millor l'activitat.

Hi trobareu uns daus de fabricació senzilla (amb paper o cartolina) per jugar a ser llançats i fer allò que isca al dau.

També hi ha un tauler de joc semblant al de l'oca, i podeu fer-ne una partida amb daus i fitxes.
Finalment hi ha un tauler d'aliments per ser classificats segons que siga fruita, verdura, lactis o derivats de la farina.

Gaudiu en companyia dels vostres fills i els nostres alumnes.


Buenos días

Aquí os presentamos unas actividades por si queréis practicarlas con vuestros hijos / hijas. Como la motricidad orofacial suele ser algo cansada, el planteamiento lúdico puede ayudar a que los niños y niñas aceptan mejor la actividad.

Encontraréis unos dados de fabricación sencilla (con papel o cartulina) para jugar a ser lanzados y hacer lo que salga en el dado.

También hay un tablero de juego parecido al de la oca, y se puede hacer una partida con dados y fichas.

Finalmente hay un tablero de alimentos para ser clasificados según sea fruta, verdura, lácteos o derivados de la harina.


Disfrutad en compañía de vuestros hijos y nuestros alumnos.



PUNXEU AQUEST ENLLAÇ /  PINCHAD ESTE ENLACE



Motricitat orofacial





No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...