lunes, 23 de marzo de 2020

PARLEM AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES/ HABLAMOS CON NUESTROS HIJOS E HIJAS


No és gens senzill poder parlar amb els nostres fills sense que eviten la resposta o simplement es bloquegen. És per això que ho intentarem jugant amb aquest tauler, que podeu imprimir i amb daus i fitxes, jugar al joc.

El primer tauler que us deixarem convida els vostres fills a parlar d'ells mateixos, de les seues aficions, de les seues activitats, etc. Si ho estimeu convenient, podeu afegir-vos al joc i fer-lo col·lectivament, incloent-hi tota la família. Una mena de parxís personal. Ajudeu-lo a definir-ne les normes bàsiques que s'hauran de seguir en el joc.

Sort i que guanye el millor.


Punxeu sobre rètol que hi ha sota la imatge (HABLAR DE MI) i la veureu en una altra pantalla.

 

 No es nada sencillo poder hablar con nuestros hijos sin que eviten la respuesta o simplemente se bloqueen. Es por ello que lo intentaremos jugando con este tablero, que podéis imprimir y con dados y fichas, jugar al juego.


El primer tablero que os dejaremos invita vuestros hijos a hablar de ellos mismos, de sus aficiones, de sus actividades, etc. Si lo estimáis conveniente, podéis añadiros al juego y hacerlo colectivamente, incluyendo toda la familia. Un tipo de parchís personal. Ayudadle a definir las normas básicas que habrán de seguirse en el juego.


Suerte y que gane el mejor.



Pinchad sobre letrero que hay bajo la imagen (HABLAR DE MÍ) y la veréis en otra pantalla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...