lunes, 23 de marzo de 2020

COMENCEM LA SETMANA RESPIRANT/COMENZAMOS LA SEMANA RESPIRANDO


Hola! Bon dia i bona setmana

Com ja hem apuntat, la respiració és bàsica i cal exercitar-la correctament per fer una neteja als pulmons, ventilar les fosses nasals i que l'oxígen ens arribe al cervell. Mitjançant el bufit podem convertir en lúdica aquesta funció bàsica i vital. Les dues fotografies amb què encapçalem aquesta entrada us poden donar dues idees per tal que els vostres fills i filles s'enjogassen fent bufits, i per tant, respirant. El material és molt senzill, com podeu veure i la dificultat de construcció mínima, quan no inexistent. 

Que bufen, respiren i es relaxen, que això no ve mai malament. 


Hola! Buenos días y buena semana

Como ya hemos apuntado, la respiración es básica y hay que ejercitarla correctamente para hacer una limpieza en los pulmones, ventilar las fosas nasales y que el oxígeno nos llego al cerebro. Mediante el soplo podemos convertir en lúdica esta función básica y vital. Las dos fotografías con las que encabezamos esta entrada os pueden dar dos ideas para que vuestros hijos e hijas jueguen haciendo soplos, y por tanto, respirando. El material es muy sencillo, como podéis ver y la dificultad de construcción mínima, cuando no inexistente.

Que soplen, respiren y se relajen, que esto no viene nunca mal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...