martes, 31 de marzo de 2020

RAONAMENT LÒGIC / RAZONAMIENTO LÓGICO

Bon dia!
Finalitzarem aquest mes de març amb un parell d'activitats de Teoria de la Ment. Anem a fer  raonar amb lògica els nostres alumnes.

Es tracta de dues activitats presentades en forma de diapositives. Si el vostre fill/la vostra filla no té assolida la lectoescriptura, li llegiu l'enunciat i els doneu les pistes que considereu necessàries per tal d'encaminar-los cap a la resposta.
Tampoc no estaria de més, que una vegada encertada la solució, la raonaren per tal que demostren que no l'han encertada a l'atzar.

Punxeu l'enllaç del mig i us apareixerà l'activitat, la qual dóna l'opció de descarregar-la o simplement, veure-la a la pantalla.


RAONAMENT LÒGIC / RAZONAMIENTO LÓGICO

SENTIMENTS I EMOCIONS / SENTIMIENTOS Y EMOCIONES

Buenos días!
Finalizaremos este mes de marzo con un par de actividades de Teoría de la Mente. Vamos a hacer razonar con lógica a nuestros alumnos.

Se trata de dos actividades presentadas en forma de diapositivas. Si vuestro hijo/vuestra hija no tiene lograda la lectoescritura, le leéis el enunciado y les dais las pistas que consideréis necesarias para encaminarlos hacia la respuesta.
Tampoco estaría de más que una vez acertada la solución, la razonaran para que demuestren que no la han acertado al azar.

Pinchad el enlace del medio y os aparecerá la actividad, la cual da la opción de descargarla o simplemente, verla a la pantalla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...