viernes, 27 de marzo de 2020

Per finalitzar la setmana.....DISCRIMINACIÓ AUDITIVA.


HOLA FAMÍLIES!

Com que estem a divendres, acabem la setmana laboral i ho farem amb un joc de discriminació auditiva que podeu practicar amb els vostres fills/filles. Veureu que a la pantalla ixen dos dibuixos, la pronuncia de les quals es quasi idèntica. 
Llegiu al vostre fill una de les dues paraules i que ell assenyale quina és la que ha escoltat. És un pas molt important per adquirir la consciència fonèmica dels simfons, que són els grups consonàntics formats amb els fonemes /l/ i /r/.
Punxeu ací baix, on diu DISCRIMINACIÓ AUDITIVA.1 i  DISCRIMINACIÓ AUDITIVA.2 i teniu la possibilitat de descarregar-vos el material. Hi trobareu dues activitats diferents. 

I res més. Us desitgem que gaudiu del cap de setmana, malgrat les circumstàncies i que aprofiten els vostres fills per jugar, veure la TV, escoltar la ràdio o música, llegir contes, revistes, etc i allò que considerem fonamental: que es comuniquen amb vosaltres.

Fins dilluns!





HOLA FAMILIAS!


Como estamos a viernes, acabamos la semana laboral y lo haremos con un juego de discriminación auditiva que podéis practicar con vuestros hijos/hijas. Veréis que en la pantalla salen dos dibujos, cuya pronunciación es casi idéntica.

Leed a vuestro hijo una de las dos palabras y que él señale cuál es la que ha escuchado. Es un paso muy importante para adquirir la conciencia fonémica de los sinfones, que son los grupos consonánticos formados con los fonemas /l/ y /r/.

Pinchad aquí abajo, donde dice DISCRIMINACIÓN AUDITIVA.1 y DISCRIMINACIÓN AUDITIVA.2 y tenéis la posibilidad de descargaros el material. Encontraréis dos actividades diferentes.


Y nada más. Os deseamos que disfrutéis del fin de semana, a pesar de las circunstancias y que aprovechen vuestros hijos para jugar, ver la TV, escuchar la radio o música, leer cuentos, revistas, etc y lo que consideramos fundamental: que se comuniquen con vosotros.


Hasta el lunes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ARRIBA L'ESTIU/ LLEGA EL VERANO

Xics i xiques! Ja ha arribat el fi de curs. Han sigut uns mesos molt intensos, on hem fet classes d'audició i llenuatge una mica difere...